Indiska källaren

Indiska källaren hittar ni på Skanstull i Stockholm. Här kan ni beställa flera goda indiska maträtter med härliga kryddor, såser, currys och chutneys med mera.

Indiska källaren är en populär indisk restaurang på Skanstull i Stockholm.  Restaurangen har samlat på sig de godaste kryddorna, såserna, currys och chutneys för att skapa perfekta indiska maträtter.

Här kan du bland annat beställa Tandoori- och sizlarrätter som är marinerade med yoghurt, tandorikryddor och grillas i deras lerugn. Serveras på en varm järnplatta med sallad.

Indiska källarens masalarätter är skapade på en sås som innehåller smör, grädde, cashewnötter och tandoorikryddor.

För dig som inte är ett superstort fan av stark indisk mat rekommenderas kormarätter som är de mildaste rätterna. Såsen baseras på cachewnötter, koksmjölk, russin, yoghurt och grädde.

Restaurangens baltirätter innehåller smörstekt lök, paprika, tomat, ingefära och färsk koriander med baltipaste i blandsås.

Karairätter är starka kryddade maträtter baserade på en stark sås som innehåller chili, ingefära, paprika, lök och tomater med kokosflingor på. Serveras varmt i en het järngryta.

Thali är en specialrätt som indiska källaren serverar med tre olika grillrätter, sallad, saffransris, mintsås, en förrätt (Somosa) och ett bröd (Sada nan).

Deras biryanirätter serveras med sekt saffransris, cashewnötter, russin, rostad lök och en mild sås.

Rate and write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rörstrandsgatan 18,
Stockholm 113 40 Stockholm
Get directions
Mån–Tor: 11:00 – 22.00 (Lunch 11:00-15:00) Fredag: 11:00 - 24:00 (Lunch 11:00-15:00) Lördag: 13:00-24:00 Söndag: 13.00 – 22.00 (Öppettiderna skiljer sig beroende på vilken av restaurangerna du ska till)