Långholmen kajak

Långholmen kajak vill göra det möjligt för alla att se Stockholm från sin vackraste sida – från vattnet! Vid vår kajakuthyrning i Stockholm kan du hyra kajak oavsett om du är nybörjare eller om du har paddlat kajak förut. Det natursköna området och det lugna vattnet kring Långholmen, Reimersholme och Södermalm, är den ideala platsen för kajakpaddling.

Långholmen kajak vill göra det möjligt för alla att se Stockholm från sin vackraste sida – från vattnet! Vid vår kajakuthyrning i Stockholm kan du hyra kajak oavsett om du är nybörjare eller om du har paddlat kajak förut. Det natursköna området och det lugna vattnet kring Långholmen, Reimersholme och Södermalm, är den ideala platsen för kajakpaddling. Varmt välkommen!

Varje torsdag erbjuder Långholmen kajak en kurs i kajakpaddling för nybörjare. Vår erfarne instruktör Micke tar med en liten grupp ut på vattnet för att öva på diverse olika övningar som kommer göra dig till en bättre och tryggare kajakare.

Med Långholmen kajak som utgångspunkt finns det många fina kajakturer i Stockholm för att uppleva innerstaden från vattnet.

Rate and write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alstaviksvägen 3,
Stockholm 117 33 Stockholm
Get directions
Mån – Sön: 10:00 – 21:00 Ring för exakta öppettider