Rufs och kalufs

Välkommen in till din frisör i Stockholms centrum. Vi har välutbildade och professionella frisörer. Vi hjälper dig med ditt hår. Rufs och Kalufs är en mysig salong, belägen i centrala Stockholm.

Inget känns så uppfriskande som ett frisörbesök och dessutom mår ditt hår bra av professionell vård med jämna mellanrum. Kom till oss och låt våra professionella frisörer ta hand om ditt hår på bästa möjliga sätt.

Håret är viktigt för många av oss och det är i behov av regelbunden vård för att hålla sig fräscht. De flesta tvättar håret var eller varannan dag och besöker frisörsalongen för att klippa topparna varannan månad. Ibland vill någon göra en omfattande klippning och helt ändra frisyr. Känslan av ett mjukt och smidigt hår, oavsett om det är kort eller långt, är något de flesta uppskattar.

Det som kan vara bra att tänka på när det kommer till hårtvätt är att välja rätt schampo och, vid behov, balsam. Hårets förutsättningar ändras ibland och då är det viktigt att även ändra schampo. Välj schampo utifrån vilken hår typ och hårbotten du har. På så sätt kan du bibehålla den underbara känslan av ett mjukt och smidigt hår. Våra frisörer kan hjälpa dig att hitta det perfekta schampot för just ditt hår.

Rate and write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tegnérgatan 28,
Stockholm 113 59 Stockholm
Get directions
Mån – Fre: 09:30 – 18:30 Lördagar: 10:00 – 16:00 Söndagar: Stängt